Или авторизируйтесь на сайте
Корзина пуста Кошик замовлень

Политика безопасности

Договір публічної оферти

Редакція від 22.04.2021

Публічный договір (оферта) на використання послуг веб-сайту https://narnia-sushi.in.ua

Договір публічної оферти є офіційною пропозицією, що має юридичну силу відповідно до чинного законодавства України. Ця пропозиція адресована необмеженому колу осіб і містить умови, які однакові для усіх користувачів (фізична особа, юридична особа, фізична особа-підприємець).

Інтернет-магазин https://narnia-sushi.in.ua (далі – Продавець) публікує даний договір, що є публічним договором-офертою і має відповідну юридичну силу, про продаж товарів, представлених на офіційному інтернет-сайті Продавця, на адресу як фізичних, такі юридичних осіб (далі – Покупець).

Терміни

Договір — (Відповідно до статтей 633, 641 Цивільного Кодексу України ) є договором публічної оферти на використання послуг Сайту. 

Інтернет-магазин — інтернет-сайт, що належить Продавцю, розташований в мережі Інтернет за адресою https://narnia-sushi.in.ua, де представлені товари, пропоновані Продавцем для придбання, а також умови оплати і доставки товарів Покупцям.

Продавець — являє собою офіційну пропозицію інтернет-сайту https://narnia-sushi.in.ua, який здійснює підприємницьку діяльність з продажу Товарів, в тому числі дистанційним способом, представлених на офіційному інтернет-сайті Продавця.

Покупець — фізична особа, юридична особа, фізична особа-підприємець, відвідувач Сайту, що здійснила Замовлення Товару для особистих потреб.

Замовлення — належним чином оформлений запит Покупця на придбання та доставку Товару.

Товар — перелік найменувань асортименту, представлених на офіційному сайті Продавця.

Акцепт — надання Покупцем безумовної згоди на укладення цього Договору в повному об'ємі, без підпису Сторонами письмового екземпляра Договору.

Особистий кабінет — персональний розділ Покупця на сайті Продавця, доступ до якого має Покупець, в якому відображається його персональна інформація і історія розміщених ним  замовлень.

  1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Прийняття умов Договору є рівносильним договору, підписаного між Продавцем і Покупцем. Здійснюючи замовлення Товару Покупець приймає правила і умови користування Сайтом, зазначені в Договорі. Якщо Покупець не згоден з правилами та умовами він зобов’язаний припинити використання Сайту.

1.2. Продавець має право вносити зміни до Договору в односторонньому порядку, шляхом розміщення нової редакції Договору на Сайті без додаткового повідомлення Покупця. Нова редакція вступає в силу з дати публікації на Сайті, якщо інше не буде зазначено в Договорі.

1.3. Сайт може тимчасово, частково або повністю бути недоступним внаслідок проведення робіт або з будь-яких інших причин технічного характеру без попередження Покупця.

1.3 У замовленні повинні бути вказані:

- прізвище та ім’я (для фізичних осіб);

- повне юридичне найменування Покупця і місце його знаходження (для юридичних  осіб), прізвище та ім’я представника організаціях, яка від її особи оформлює замовлення;

- адреса доставки, контактний номер телефону для зв’язку з Покупцем або вказаною ним особою;

- найменування, кількість і ціна товарів.

1.4 Укладаючи даний договір, Покупець підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений і згоден з його умовами, а також в разі, якщо Покупець є фізичною особою, дає дозвіл на обробку Продавцем своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Крім цього, укладенням цього договору, Покупець підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України “Про захист персональних даних”, про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для можливості отримання рахунків, актів та інших документів. Покупець також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Покупця, не змінюючи при цьому мету обробки персональних даних. Обсяг прав Покупця, як суб’єкта персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних” йому відомий і зрозумілий.

  1. Предмет Договору

2.1. Продавець здійснює продаж Покупцю товару відповідно до чинних на момент здійснення замовлення цін, а Покупець здійснює оплату і приймає Товар відповідно до умов даного Договору.

2.2. Даний Договір є офіційним документом Продавця та невід’ємною частиною Оферти.

  1. Розміщення Замовлення

3.1.Замовлення товару здійснюється Покупцем при оформленні через інтернет-сайт Продавця шляхом реєстрації на сайті або за допомогою оператора.

3.2. Замовлення приймаються через сайт https://narnia-sushi.in.ua та за номерами телефонів вказаних на сайті в робочий час Продавця.

3.3.Реєстрація (розміщення) замовлення на сайті означає згоду покупця надати Продавцю реєстраційну інформацію про себе. Покупець висловлює згоду і дозволяє Продавцю та контрагентам Продавця обробляти персональні дані Покупця за допомогою автоматизованих систем управління базами даних, програми “ііко”, а також інших програмних засобів, спеціально розроблених за дорученням Продавця.

3.4. Ухвалення Покупцем умов цього Договору здійснюється за допомогою реєстрації замовлення на сайті, тобто внесення покупцем відповідної реєстраційної інформації про себе (реєстраційні дані) в реєстраційну форму на сайті. Дата реєстрації Покупцем замовлення на сайті Продавця є датою укладення між Продавцем і Покупцем договору купівлі-продажу товару.

3.5. Продавець зобов’язується не повідомляти розміщені Покупцем реєстраційні дані, а також іншу інформацію, що стосується особистих даних Покупця, особам, які не мають відношення до виконання Замовлення. Затвердивши Замовлення обраного товару, Покупець надає необхідну інформацію для доставки товару Покупцеві.

3.6. Покупець несе повну відповідальність за надання неправдивих відомостей, що спричинило за собою неможливість виконання Продавцем своїх зобов’язань перед Покупцем.

3.7. Вартість і умови доставки Замовлення розміщені на сайті Продавця. Перед здійсненням Замовлення Покупець зобов’язаний уточнити вартість і умови доставки Замовлення на сайті.

  1. Терміни виконання замовлення

4.1. Термін, в який Продавець зобов’язується виконати замовлення становить від 40 до 90 хвилин з моменту Акцепту. Термін виконання Замовлення залежить від наявності замовлених позицій у Продавця і часу, необхідного на обробку Замовлення. Термін виконання замовлення залежить від місця розташування Покупця. Термін виконання Замовлення у виняткових випадках може бути обговорений із Покупцем індивідуально в залежності від характеристик і кількості замовленого товару. У разі відсутності частини Замовлення у Продавця, в тому числі з причин, не залежних від останнього, Продавець має право анулювати зазначений товар із Замовлення Покупця.

4.2. Замовлення вважається виконаним в момент його передачі Покупцеві.

4.3 У разі надання Покупцем недостовірної інформації про його контактні дані або склад і замовлення, Продавець не несе відповідальності за неналежне виконання Замовлення.

4.4. Затримки в доставці можливі у зв’язку з дією надзвичайних і невідворотних обставин(погодні умови, затори на дорогах, ДТП і т.п.).

4.5. Щоб уникнути можливого шахрайства при передачі товару співробітник служби доставки Продавця має право попросити пред’явлення документа, що посвідчує особу отримувача.

4.6. Самовивіз здійснюється Покупцем із закладу громадського харчування Продавця, зазначеного в замовленні.

  1. Ціна і порядок оплати Замовлення

5.1. Ціни на сайті вказані в національній валюті України (гривні) за одиницю товару відповідно до існуючого прейскуранта. Всі розрахунки між Продавцем і Покупцем здійснюються в гривні.

5.2. Ціна кожного окремого Товару визначається Продавцем і вказується на сайті Інтернет-магазину. Ціна замовлення визначається шляхом додавання ціни всіх включених в Замовлення товарів, яка дорівнює сумі, що підлягає до сплати, і яка вказується на інтернет-сайті Покупця при оформленні Замовлення в момент його розміщення.

5.3. Ціна Договору дорівнює ціні Замовлення.

5.4. Покупець здійснює оплату товару згідно Замовлення. Покупець самостійно обирає один з таких способів оплати:

- оплата за допомогою електронних платіжних систем;

- готівковим розрахунком з передачею коштів співробітнику служби доставки в момент отримання Замовлення;

- безготівковий розрахунок.

5.5. Продавець залишає за собою право в односторонньому порядку змінювати ціни на будь-які позиції товару, відображені на інтернет-сайті Продавця, без повідомлення Покупця. При цьому ціна на товар, замовлений Покупцем, зміні не підлягає.

5.6. Продавець має право встановлювати програму бонусів, проводити акції, вручати подарунки. Види бонусів, акцій і подарунків, порядок і умови їх нарахування, проведення, використання перераховані на сайті Продавця і можуть змінюватись Продавцем в односторонньому порядку.

5.6. У разі неможливості або несвоєчасного виконання взятих на себе зобов’язань (виключаючи форс-мажори), Продавець несе відповідальність у межах сум, отриманих від клієнтів як оплата за товари або послуги. Продавець не несе і ні за яких обставин не може нести ніякої матеріальної відповідальності, що виходить замежі сум, отриманих від Продавця як оплата за товари і послуги.

5.7. Продавець залишає за собою право відмовити в наданні послуг або продажі товару Покупцю на власний розсуд.

  1. 6. Повернення та обмін Товару

6.1. Продовольчі товари, доступні на Сайті для Замовлення, не підлягають обміну та поверненню відповідно до Постанови КМУ №172 від 19.03.1994 «Про реалізацію окремих положень Закону України «Про захист прав споживачів» зі змінами та доповненнями.

 

  1. Відповідальність сторін

7.1. За невиконання або неналежне виконання своїх зобов’язань за даним договором оферти Сторони несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства України.

7.2. Всі спірні питання, що виникають між Сторонами при виконанні даного Договору вирішуються шляхом переговорів. Досудовий порядок врегулювання суперечки є обов'язковим.

7.3.  У випадку недосягнення згоди між Сторонами спір розглядається в судовому порядку відповідно до чинного законодавства України.

  1. Інші умови

8.1. З питань, не порушених у даному Договорі, сторони керуються чинним законодавством України.

Нарния сейчас спит...
Оформите предварительный заказ сейчас, или возвращайтесь к нам в рабочее время!
с 11:00 до 23:00
Оформить заказ